Activiteiten

Op de camping wordt een beperkt aantal activiteiten georganiseerd. Op zondag is het koffiedrinken bij de schuur, zodat nieuwe gasten en oude bekenden (hernieuwd) kennis kunnen maken. Op woensdagavond organiseren we een barbecue. Iedereen brengt zelf zijn eten en drinken mee (op z’n Hollands dus) naar het terras bij de schuur, en de beheerder zorgt voor een gloeiend houtskoolvuurtje op de barbecue. Meestal hebben we na de barbecue een kampvuur bij onze stookplaats, zodat we ook als de zon al lang is ondergegaan, er warmpjes bij kunnen blijven zitten.

Omdat we een kleine camping zijn, hangen overige activiteiten af van de gasten: we kunnen altijd samen besluiten een volleybal-toernooi of jeu-de-boules-toernooi te organiseren. Als de weersomstandigheden eens wat minder zijn, kunnen we voor de kleintjes activiteiten organiseren. Daarbij geldt natuurlijk: elke inbreng van de gasten is welkom.

Zeer geliefd bij de jeugd is de trampoline, waar kleine én grote kinderen zich kunnen vermaken, een tafelvoetbalspel, een tafeltennistafel en een watertafel voor de kleinsten .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA