Tarieven/ Reserveren 2018

Tarieven en openingstijden 2018

De camping is geopend van 30 maart tot en met 30 september. In het hoogseizoen, dat duurt van 16 juni tot  25 augustus, is reserveren alleen mogelijk per week, van zaterdag tot zaterdag. De prijs voor een kampeerplaats is in het hoogseizoen  €230,- per week.
In het voorseizoen, van 30 maart tot 16 juni en naseizoen, van 25 augustus tot en met 30 september, kan per dag gereserveerd worden en is het tarief € 28,- per dag. Alle prijzen zijn per plaats, alles inclusief, uitgezonderd de toeristenbelasting (€1,25 per persoon per dag) en administratiekosten (€5,- per reservering). Er worden geen seizoensplaatsen verhuurd.

U krijgt een ruime plaats, geschikt voor tent of caravan of camper, met ruimte voor 2 bijzettentjes van maximaal 2×3 meter. Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd.

Reserveren is altijd aan te raden, ook in het laagseizoen: het aantal plaatsen is beperkt. In de maand augustus zijn alle plaatsen al gereserveerd, met uitzondering van 25 tot 28 augustus: dan is nog een enkele plaats vrij. Neem voor reserveringen of vragen telefonisch contact op met de beheerder: 0653220139
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gebruik dit formulier voor uw reserverings verzoek.

* indicates required field