Tarieven/ Reserveren 2022

Tarieven en openingstijden 2022
U kunt per mail een aanvraag doen voor een reservering: zie hiervoor het formulier hieronder.
De camping is geopend van 2 april tot en met 25 september. In het hoogseizoen, 11 juni tot 20 augustus, is reserveren alleen mogelijk per week, van zaterdag tot zaterdag. De prijs voor een kampeerplaats is in het hoogseizoen €265,- per week.
In het voor- en naseizoen, van 2 april tot 11 juni en van 20 augustus tot en met 26 september, kan per dag gereserveerd worden en is het tarief € 35,- per dag. Alle prijzen zijn per plaats, alles inclusief, uitgezonderd de toeristenbelasting (€1,30 per persoon per dag) en administratiekosten (€5,- per reservering). Er worden geen seizoensplaatsen verhuurd. Bij annulering vindt geen restitutie plaats, wij adviseren u daarom een annuleringsverzekering te sluiten.

Als gevolg van de vele aanvragen zijn alle kampeerplaatsen het hele seizoen al gereserveerd, maar in verband met een annulering is er nog een enkele plaats vrij tot 18 juni.

U krijgt een ruime plaats, geschikt voor tent of caravan of camper, met ruimte voor 2 bijzettentjes van maximaal 2×3 meter. Er is gratis wifi op het terras. Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gebruik dit formulier voor uw reserverings verzoek.

* indicates required field