Omgeving

IFOnze boomgaardcamping ligt midden in het natuur- en cultuurhistorisch gebied “De Mantelinge”. Dit gebied is zo’n 200 hectare groot en een waar paradijs voor de wandelaar en fietser. Wat de camping heel bijzonder maakt, is dat de camping in een uniek natuurgebied ligt, maar dat je als je dat wilt ook heel snel weer in de bewoonde, toeristische wereld bent.
Op tien minuten fietsen ben je in Domburg (na de poort linksaf) of Oostkapelle (rechtsaf). Je ook naar Domburg lopen: in 30 minuten door de duinen, over het strand of door de bossen. Naast de camping (200 meter) ligt het oude kasteel “Westhove”, waarnaast het Zeeuws Biologisch Museum is gevestigd. Daar is in het hoogseizoen elke week een roofvogelshow!

Op Walcheren vindt u behalve het mondaine Domburg en rustige Oostkapelle, kleine, pittoreske dorpjes als Serooskerke, Grijpskerke en Aagtekerke. Iets verder (15 minuten met de auto) vindt u Veere. Middelburg is een monumentale stad (op 10 kilometer), in Vlissingen (20 km) is het goed winkelen en is een mega-bioscoop.
Op de camping vindt u in de schuur alle toeristische informatie en fiets- en wandelkaarten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA